CONDITII DE UTILIZARE Goldjob

Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare ale site-ului cu locuri de munca Goldjob.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de Goldjob, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

  1. Goldjob nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatiile postate de utilizatori, noi oferim doar suportul electronic pentru adaugarea datelor, in consecinta Goldjob nu poate fi tras la raspundere pentru acuratetea si exactitatea anunturilor postate de utilizatori sau pentru acuratetea si exactitatea cv-urilor.
  2. Conditiile de utilizare a site-ului se pot modifica in timp, prin urmare va rugam sa verifciati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile.
  3. 3.  Acesarea sau utilizarea site-ului implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in Conditii de Utilizare.
  4. Goldjob isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii care se inscriu in baza de date si de a exclude orice utilizator  din baza de date,  fara a fi obligat sa ofere acestuia vreo explicatie.
  5. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul d-voastra e protejat de o parola. Va rugam sa nu divulgati nimanui datele de logare pe Goldjob .

Va multumim ca ati ales  Goldjob.